Son Dakika Haberler

Engelliler Gangnam Style ile eğlendi

Gündem

SİVAS (CİHAN)- Engelliler, düzenlenen eğlence programında halk oyunları oynadı ve son günlerin moda şarkısı Gangnam Style ile coştu. Engellilerin şarkıdaki hareketleri birebir yapmaları gülüşmelere yol açtı.

Sivas Özel Sultan Murat Koleji, kardeş okulu Şefik Güngör Özel Eğitim Uygulama Merkezi´nde eğitim gören öğrencilerine ev sahipliği yaptı. Öğrencilerin halay çekerken ve son zamanların moda şarkısı Gangnam Style şarkısındaki hareketleri yaparken hiç zorlanmadıkları görüldü. Şefik Güngör Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Savaş Korkmaz, yaptığı açıklamada, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kardeş okulları Sultan Murat Koleji'nin kendilerini davet ettiğini belirterek, Bizim mutat olarak gerçekleştirdiğimiz Sultan Murat Koleji ile kardeş okul faaliyetlerimiz devam ediyor. dedi.

Sivas Özel Sultan Murat Lisesi Müdür Yardımcısı Celal Türkoğlu ise Biz bu tür programları yapmaktan onur duyuyoruz. Biz, bu yavrularımızı aslında engelli olarak görmüyoruz. Hatta şöyle diyoruz, bunları engelli görenler kendileri de engelli, özürlüdür. şeklinde konuştu.
Engelli çocukların topluma kazandırılması gerektiğini vurgulayan Türkoğlu, şöyle devam etti: Onların yeteneklerini keşfederek topluma faydalı insanlar olarak kabul etmemiz gerekiyor. Biz bu tür programları her sene yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. CİHAN
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.