Son Dakika Haberler

Erman Kunter: CSKA Moskova maçı bizim için iyi bir sınav olacak

Gündem

MOSKOVA (CİHAN)- Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın Başantrenörü Erman Kunter, yarın oynayacakları CSKA Moskova maçının iyi bir sınav olacağını söyledi.

THY Euroleague D Grubu 9. maçında yarın TSI 18.00´de CSKA Moskova ile karşılaşacak olan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı´nın Başantrenörü Erman Kunter, karşılaşma öncesi siyah - beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Takımın eksiklerini daha rahat görüyoruz. Top 16´ya kalmayı garantiledikten sonra bu tür maçlar bizim diğer tura hazırlanmamız açısından çok önemli. Bizim için iyi bir sınav oluyor, bu maçlarda takımın eksiklerini daha rahat görüyoruz. Top 16´daki takımların birçoğu CSKA Moskova gibi güçlü ekipler olacak. Bu maç bizim için iyi bir gösterge olacak. dedi.

TUTKU´NUN EKSİKLİĞİ BİZİ ÇOK ETKİLEDİ

Erman Kunter, takım içindeki sıkıntılarla ilgili bilgi verirken ise Tutku´nun tedavisi devam ediyor ve en erken 1 hafta sonra takıma katılabilecek. Cevher´in soğuk algınlığı var, onun da tedavisi devam ediyor. Antalya maçından sonraki Aliağa Petkim mücadelesinde Tutku takıma katılır diye düşünüyorum. Tutku´nun eksikliği biz çok etkiledi. Bir an önce tekrar takıma katılması için sağlık ekibimiz çalışıyor. diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.