Son Dakika Haberler

İrfan Koç: Kupada Ertuğrul Sağlam´ın istediği oldu

Gündem

İSTANBUL (CİHAN)- Bursaspor Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkanı İrfan Koç, Ziraat Türkiye Kupası grup kuralarında Ertuğrul Sağlam´ın istediğinin olduğunu söyledi.

İstanbul'da Ataköy'deki Olimpiyatevi'nde yapılan kura çekilişinin ardından yayıncı kuruluşa konuşan Koç: Ertuğrul Sağlam, 'grup maçlarına içeride başlayalım, ilk rakibimiz de 1461 Trabzon olsun', demişti. Hocamızın gönlünden geçen kurayı çektim. dedi.

Ziraat Türkiye Kupası grup müsabakaları kuralarını değerlendiren Koç, Bursaspor´un rakiplerinin Fenerbahçe, 1461 Trabzon ve Sivasspor olduğunu hatırlattı. Güzel bir kura çektiğini belirten Koç, şöyle konuştu:

Kura çekimi öncesi Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile görüştüm. Bana, `Grup maçlarına içeride başlayalım, ilk rakibimiz de 1461 Trabzon olsun´ demişti. Hocamızın gönlünden geçen kurayı çektim, hayırlı olsun.

İl maçın Bursa´da 1461 Trabzon takımı ile oynanacağını ifade eden Koç, ardından Sivasspor ile deplasmanda mücadele edeceklerini ve ilk yarıyı Atatürk Stadı´nda Fenerbahçe ile kapatacaklarını kaydetti. Koç, gruplarda ilk ikiye girerek yarı finale yükseleceklerine inandığını sözlerine ekledi. CİHAN
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.