Son Dakika Haberler

Kartingciler Başkan Vekili Aldırmaz'dan destek istedi

Gündem

ADANA (CİHAN)- Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Bülent Sualp, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'dan Adana'da yapılması planlanan karting yarışları için destek istedi.

Bülent Sualp, İstanbul Karting Kulübü Başkanı Ertuğrul Ersin ve Sökün Karting Kulübü Başkanı Üzeyir Sökün ile Başkan Vekili Aldırmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Sualp, Federasyonumuzun Türkiye genelinde 7 yarışlık bir programı var. Bu yarışlardan birini de Adana'ya aldık. Ancak tüm karting sporcuları İstanbul'da. Buralara taşınmaları maliyetli oluyor. Bu konuda destek istiyoruz. dedi.

Sökün Karting Kulübü Başkanı Üzeyir Sökün ise 2 ayrı kategoride yarışma yapmayı planladıklarını belirterek, Bu yarışlardan birini eylül ayı sonunda, diğerini ekim ayı sonunda yapmayı düşünüyoruz. Daha önce sizin de desteğinizle yaptığımız yarışma şenlik havasında geçmiş ve Türkiye'de ses getirmişti. Şimdi yine aynı anlayışla yarışları düzenlemeyi düşünüyoruz. Sizden de destek bekliyoruz. Adana'da çok iyi bir kulüp kurduk. şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da her türlü spor organizasyonuna destek verme gayretinde olduklarını belirterek, planlanan yarışmalara da ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

CİHAN
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.