Son Dakika Haberler

Keçiören'de çocuk hakları panelde ele alındı

Gündem

ANKARA (CİHAN)- Keçiören Kaymakamlığı, Keçiören Belediyesi ve Keçiören İnsan Hakları Kurulu işbirliği ile çocuk hakları paneli düzenledi.

Keçiören'de çalışan ve çocuklara da hizmet eden kamu çalışanlarına, insan hakları çerçevesinde, çocuk hakları konusunda bilgi aktarmak ve karşılıklı paylaşımda bulunmak amacıyla düzenlenen panelin başkanlığını Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Celal Semiz yaptı. Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen panele Devlet Eski Bakanı ve Keçiören Eğitim Araştırma Hastanesi Pediatri Klinik Şefi Prof. Dr. Sacit Günbey, Hacettepe İktisadi İdari Bilimler Fakültesi konuk öğretim görevlisi Dr. Özcan Kars, Medya İzleyicileri Hareketi Başkanı Dr. Hüseyin Pala ve Diyanet Dergisi Yayın Koordinatörü Elif Arslan katıldı.

Çocuk hakları sözleşmesinin içeriği ve Türkiye'deki uygulamalarının ele alındığı panelde aile ilişkileri, İslam inancı ve medya boyutuyla çocuk hakları incelendi.

Panele, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Grup Sağlık Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü başta olmak üzere Keçiören'de çalışan ve çocuklara hizmet eden kurumlardan yaklaşık 300 kişi katıldı. CİHAN
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.