Son Dakika Haberler

Peryön 5. Yönetim Zirvesi, iş dünyasını buluşturdu

Gündem

BURSA (CİHAN)- Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve Peryön Güney Marmara Şubesi işbirliği ile 'Yönetmek Sanattır-Yaptıklarım Yapamadıklarım' temasıyla işlenen Peryön 5. Yönetim Zirvesi, iş dünyasını buluşturdu.

Zirvenin ilk bölümü, Peryön Güney Marmara Şubesi Başkanı M. Ogün Yıldız, BTSO Genel Sekreteri Nihat Balkan ve One World Consulting Yönetici Ortağı Tim Bright´ın katılımıyla yapıldı. Zirvenin açılışında konuşan Peryön Güney Marmara Şubesi Başkanı Ogün Yıldız, Türkiye´nin yönetim duayenleriyle iş dünyasını buluşturan zirvenin farklı bakış açılarına kapı açacağını vurguladı.

Yıldız, İş dünyasının daha aktif ve daha inovatif olması yönündeki çalışmalarına katkı sağlayacak olan 5. Yönetim Zirvesi Bursa´da başarı öykülerinin paylaşıldığı bir platformdur. Yönetici olmak isteyenlere için farklı bakış açıları yaratacaktır. dedi.

Zirvede, Fatmanur Ceyhan´ın yönettiği ilk oturumda konuşan BTSO Genel Sekreteri Nihat Balkan, küreselleşen dünyada iletişimin, sosyal medyanın, çözüm odaklı olmanın önemine vurgu yaparken, sosyal medyanın önemine de değindi.

Kelimelerin yönetimdeki önemi üzerinde duran Balkan, küreselleşen dünyada çok uzaklarda söylenen sözlerin bile her şeyi etkilediğini söyledi.

Öngörünün ve çözüm odaklı olmanın küreselleşen dünyada kaçınılmaz olduğunu ifade eden Balkan, Dış etkenler kaçınılmaz ancak bunun olumlu yönünü kullanmalıyız. Sosyal medyadaki mecraların iyi kullanılması gerekiyor. dedi.

One World Consulting Yönetici Ortağı Tim Bright da liderliğin püf noktalarını anlattı. Bright, Lider olmak için önce kendiniz olun. Durumlar çok farklı olabilir bu nedenle liderlik için tek bir kural yok. Liderlerin her zaman aynı şekilde çalışmaması gerekiyor davranmaması gerekiyor. Çok evrensel kurallar yok bence liderlik için her lider kendi stilini oluşturmalı. Oluştururken de kendiniz olmanız gerekiyor. şeklinde konuştu.

CİHAN
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.