Son Dakika Haberler

Seçim 2018: Saadet Partisi seçim standına çirkin saldırı

Gündem

Erken seçim kampanyası için kurulan Saadet Partisi standı, Ankara Kızılay'da kalabalık bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlardan bazıları gözaltında.

Seçim 2018: Saadet Partisi seçim standına çirkin saldırı


Ankara'da seçim gerginliği; Ankara Kızılay'da Saadet Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından Temel Karamollaoğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı için yürütülen ön imza kampanyasının bulunduğu standa çirkin bir saldırı düzenlendi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladıktan sonra 100 bin imza için başta Ankara olmak üzere ülke genelinde sürdürülen ön imza kampanyaları ilgi görürken Ankara Kızılay’da etkinliğe saldırı olması tepki çekti.


Saldırıyı kimliği henüz belirlenemeyen kişiler gerçekleştirirken saldırganlar, Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından kurulan stantı dağıtarak hakaret ve küfürler savurdu.

Saldırganlar güvenlik güçlerinin müdahalesiyle emniyete götürülerek gözaltına alındı. Saadet Partisi'ne yapılan bu saldırı aynı zamanda 24 Haziran seçim sürecinde bir parti standına yapılan ilk saldırı oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.