Son Dakika Haberler

Su Kaçakları Nasıl Bulunur?

Gündem

Su kaçağı bulma işlemleri gelişen teknoloji ile artık çok daha kolaylaştı. Kırmadan dökmeden su kaçağı bulma yöntemi nasıl mı?

Su kaçağı bulma işlemleri gelişen teknoloji ile artık çok daha kolaylaştı. Önceden su kaçaklarını su sızıntılarını bulmak uzunca bir çalışma ürünü olurken modern robot cihazların kullanımı yaygınlaşması ile birlikte oldukça kolay bir hal aldı. Kurumsal firmalar bu tür sorunlar için elektromanyetik amfi cihazları ile elektro akustik ses dinleme cihazlarını kullanarak kaçak olan bölgeyi noktasal bulmaktadır. Bu da hem zaman olarak hem de maddi olarak sizlerin tasarruf etmesine olanak sağlar. Su kaçağı problemleri su tesisatınızın zamanla aşınma yoluyla oluşur.

Özellikle sert cisimlerin pimaşınızdan içeriye sokulması bu sorunu tetikleyen ana unsurlardan bir tanesidir. Aşındırma sonucu oluşan kaçaklar sızıntılar genellikle alt katta oturan komşularımızın bizleri uyarması ile gün yüzüne çıkmakta. Alt taraftaki betonun sararması dökülmesi su kabarcıkları oluşması kesinlikle evinizde su kaçağı problemi olduğunu gösterir. Ayrıca su sayaçlarınızda bir bozukluk yoksa gelen yüksek faturalar sonucunda da su kaçağı sorunları yaşadığınızı sizlere gösterir. Bu gibi durumlarda su kaçağı bulma işlemleri profesyonel bir şekilde hizmet veren kişi ve ye kurumlardan destek almanız önemli olabilir. Çünkü eski yöntemler ile bu tür sorunların çözümü oldukça zor oluyordu. Gizli kaçak adını verdiğimiz kaçaklar betonun emici özelliği nedeni ile farklı bölgelerden alt kata sızma yapabilir. Oysaki kaçak farklı bir noktada oluşmuş olabilir. Bu nedende sorunun tespiti tam olarak yapılmadan başlanılan çalışmalar birçok yerin kırılıp dökülmesi ile sonuçlanabilir.

Oysaki robot teknolojisi sayesinde elektromanyetik amfi cihazları sayesinde pimaş borularınızın içinden net bir şekilde görüntüler uzmanlarımız tarafından tespit edilir. Ayrıca kaçak olan bölgelerden gelen farklı tondaki sesleri ayırt etme kapasitesine sahip akustik dinleme cihazlarımız sayesinde kaçak olan bölge nokta atışı olarak bulunur. Daha sonra işin uzmanı olan teknik çalışanlarımız su kaçak tespiti işlemlerini bitirerek onarım çalışmalarını hızlandırır. Son olarak kaçakların tam olarak onarımı sağlanıp sağlanılmadığı kontrol edilerek işlemleriniz neticelendirilir. Firmamızın vermiş olduğu güvence kapsamında işlemlerimiz herhangi bir kırıp dökme gibi ilkel yöntemler kullanılmadan sonuçlandırılır. Sizlerde bu teknoloji harikası robot teknolojimizden bizleri arayarak yararlanabilirsiniz.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.