Son Dakika Haberler

Türkmen Dağı, İran askerlerine mezar oldu

Gündem

Türkmen Dağı'nda özellikle Türkmen mücahitlere saldıran İranlı milislerin sonu kötü oldu. Öldürülen İranlı milislerin fotoğrafları sosyal medyada çığ gibi yayılıyor. İşte Türkmen Dağı'ndan son haberler..

Türkmen Dağı, İran askerlerine mezar oldu

Suriye'deki iç savaşta binlerce müslümanın kanına giren İranlı milisler, havadan Rus uçaklarının desteği, karadan Suriye ordusuyla birlikte girdikleri Türkmen Dağı'nda bozguna uğradı. Türkmen Dağı direnişine destek veren mücahitler, saldırılarda ölü ele geçirdiği İran milislerinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı..



Türkmen Dağı, Türkmen Dağı direnişi, Son dakika Türkmen Dağı

Suriye'de Türkmenlere karşı yürütülen ortak saldırılarda Rusya, Esed rejimi ve İran askerleri birlikte hareket ediyor. O bölgeyi savunan Ahrar Şam mücahitleri Lazkiye kırsalında çıkan çatışmalarda öldürülen İranlı askerlerin fotoğraflarını yayınladı.

Rusya ve Esed rejimi ve İran adına çatışan askerler, Türkmenlerin yoğunlukta olduğu Bayır Bucak ve Lazkiye bölgelerine saldırı düzenliyor. Rusya'nın savaş uçaklarıyla destek verdiği saldırılara, İranlı askerler de sıcak çatışmalarla destek veriyor.
 
Ahrar Şam mücahitleri, Lazkiye kırsalında 240 mm havan ile rejim militanlarının bombalandığını açıkladı. Bu operasyonlarda öldürülen İran adına çatışan askerlerin de fotoğrafları yayınlandı.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.