Son Dakika Haberler

UFO İzmirlileri uzaya götürdü

Gündem

İZMİR (CİHAN)- UFO Beni Uzaya Götür kampanyası için özel olarak tasarlanan Roadshow simülatörü, İzmirlilerle buluştu. 6 boyutlu simülatör, pazar gününe kadar İzmirlileri uzaya taşıyacak.

İstanbul'dan başladığı yolculuğunda 25 ile uğrayacak olan Roadshow uzay simülatörü, 21. il olan İzmir'e geldi. Roadshow Simülatörü, 6 boyutlu uzay heyecanını paylaşmak için Forum Bornova'da İzmirlilerle buluştu. Yoğun ilginin olduğu Simülatörde 4 dakikalık uzay yolculuğu yaşanıyor. Seyehat öncesinde emniyet kemerleri bağlanan vatandaşlara, 6 boyutlu uzay gözlüğü takılıyor. Simülatörün çalışmasıyla, vatandaşlar uzaydaki hayatı görüp yaşıyor.

Projenin reklam prodüktörü Selim Köy, UFO bu sene bir kampanya yaptı. 2014´te uzaya bir kişi gönderecek. Şanslı kişinin haricindeki diğer kişiler UFO´nun simülatörüne binecek. 6D süper bir film var. İzleyenler çok memnun oldukları için tekrar tekrar binmek istiyorlar. 4 dakika simülatör içinde duruyorlar ve tamamen ücretsiz. 25 il dolaşacağız. Pazar akşam saat 22.00'a kadar buradayız. Buradan Balıkesire´e geçeceğiz. dedi. Uzay deneyimi yaşayan vatandaşlara patlamış mısır ikramı da yapıldı. CİHAN
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.