Son Dakika Haberler

Birbirine yapıştırılmış sigara paketleri korkuttu

GÜVENLİK

SİVAS'ta Mevlana Mahallesi'ndeki bir çöp konteynerinin yanına bırakılan birbirine yapıştırılmış şüpheli sigara paketleri paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan paketler boş çıktı. Olay, öğle saatlerinde...

SİVAS'ta Mevlana Mahallesi'ndeki bir çöp konteynerinin yanına bırakılan birbirine yapıştırılmış şüpheli sigara paketleri paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan paketler boş çıktı.
Olay, öğle saatlerinde Mevlana Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerindeki bir çöp konteynerinin yanına bırakılan bantla birbirine yapıştırılmış çok sayıda sigara paketi, çevreden geçenlerin dikkatini çekti. Bunun üzerine vatandaşlar bomba olabileceği şüphesiyle durumu polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, son zamanlarda yaşanan terör olayları nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Caddeyi çift taraflı olarak trafiğe kapatan polis ekipleri paket etrafına güvenlik şeridi çekerek vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Daha sonra olay yerine gelerek araçtan anons yapan bomba imha uzmanı, balkondaki vatandaşların içeri girmelerini ve cam önlerinden uzaklaşmalarını istedi. Ardından sigara paketleri uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlatıldı. Patlamanın etkisiyle parçalanan sigara paketleri boş çıktı. Paketler incelenmek üzere polis merkezine götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.