Son Dakika Haberler

Diyarbakır'da 13 molotof ve 1 el yapımı bomba ele geçirildi

GÜVENLİK

DİYARBAKIR, () - DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin düzenlediği operasyonda, kullanılmaya hazır 13 molotof kokteyli ile 1 amonyum nitrat ile güçlendirilmiş, basınç ve parça tesirli bomba ele geçirildi. Olayla ilgili...

DİYARBAKIR, () - DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin düzenlediği operasyonda, kullanılmaya hazır 13 molotof kokteyli ile 1 amonyum nitrat ile güçlendirilmiş, basınç ve parça tesirli bomba ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan yazılı çıklamada, seçim öncesi Diyarbakır'ın bazı bölgelerine terör örgütü mensuplarınca bomba konulacağına ilişkin ihbarın değerlendirildiği belirtilerek şöyle denildi:
"Güvenlik güçlerimiz, 21.05.2015 tarihinde Merkez Kayapınar İlçesinde bulunan bir adreste arama yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığından alınan karara istinaden yapılan arama neticesinde 13 adet atılmaya hazır vaziyette molotof bombası, 1 adet amonyum nitrat ile güçlendirilmiş basınç ve parça tesirli bomba, ele geçirilmiştir. Söz konusu bombalarla ilgili olarak A.S. (47) ve M.K. (40) isimli şahıslar gözaltına alınmıştır. Vatandaşlarımızın güvenliği için terör örgütünün eylemlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar, aralıksız ve kararlı bir biçimde devam edecektir." 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.