Son Dakika Haberler

Hastane otoparkında şüpheli çanta paniği

GÜVENLİK

SİVAS Devlet Hastanesi'nin otoparkına bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan çantadan el aletleri çıktı. Sivas Devlet Hastanesi bahçesindeki araç otoparkına bırakılan takım çantası...

SİVAS Devlet Hastanesi'nin otoparkına bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan çantadan el aletleri çıktı.
Sivas Devlet Hastanesi bahçesindeki araç otoparkına bırakılan takım çantası çevreden geçenlerin dikkatini çekti. Bunun üzerine vatandaşlar durumu hastane güvenliğine bildirdi. Hastane güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesinin ardından iki kişinin çantayı araçların yanına bırakıp kaçtığını belirleyen güvenlik görevlileri, bomba olabileceği şüphesiyle polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak hastane bahçesini trafiğe kapattı. Daha sonra olay yerine gelen özel kıyafetli bomba imha uzmanı, çantayı uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlattı. Parçalanan ve içinden el aletleri çıkan çanta incelenmek üzere polis merkezine götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.