Son Dakika Haberler

İtfaiye Aracı Yandı

GÜVENLİK

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde anız yangını söndürmeye giden Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Nusaybin İtfaiyesi'ne ait bir arazöz, alevlerin arasında kalarak yandı. 


         İtfaiye Aracı Yandı

   Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde anız yangını söndürmeye giden Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Nusaybin İtfaiyesi'ne ait bir arazöz, alevlerin arasında kalarak yandı.  Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Nusaybin itfaiye ekipleri, ilçenin yeni sınır kapısı mevkiindeki arazilerde anız yangını ihbarı aldı. Yangının ekili arazilere sıçramaması için anız yangınına müdahale eden itfaiye arazözlerinden biri rüzgarın ters esmesi ile alevlerin arasında kaldı. Çevrede bulunanların yardımıyla itfaiye erleri son anda kurtarılırken, alevlerin arasında kalan itfaiye arazöz'ü Bölgeye gelen takviye itfaiye ekiplerinin çabasına rağmen tamamen yanmaktan kurtarılamadı.
Yangın sonrası bölgeye gelerek incelemelerde bulunan Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Bayram Kayık, itfaiye arazözünün kullanılmaz hale geldiğini, 3 itfaiye erinin de yanmaktan sonra kurtulduğunu söyledi. Nusaybin'in en çok anız yangınları ihbarı alındığı yer olduğunu kaydeden Kayık, şöyle dedi:
"İtfaiyemize gelen ihbara göre yerleşim yerine yakın bölgede anız yakılmış. Rüzgarın da etkisiyle yangın giderek büyümüş, ekiplerimiz yangının bölgede bulunan benzinlik ile seraya sıçramaması için müdahalede bulunduğu sırada yangının arasında kalmıştır. İtfaiye aracımız kullanılmaz hale geldi. Çok şükür personelimiz hiç bir yara almadan kurtulmuştur." 
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.