Son Dakika Haberler

Kovaladığı kişiyi taksi içinde vurdu

GÜVENLİK

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, () - ELAZIĞ'da Zülfikar Yurdagül, aralarındaki husumet nedeniyle tartıştığı Can Fırat'ı kovalayıp bindiği takside tabanca ile bacaklarından vurarak yaraladı. Fırat, hastaneye kaldırılırken, polis kaçan...

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, () - ELAZIĞ'da Zülfikar Yurdagül, aralarındaki husumet nedeniyle tartıştığı Can Fırat'ı kovalayıp bindiği takside tabanca ile bacaklarından vurarak yaraladı. Fırat, hastaneye kaldırılırken, polis kaçan Yurdagül'ü yakalamak için çalışma başlattı.
Elazığ Yeni Mahalle Suyolu Sokak'ta karşılaşan ve daha önce aralarında husumet bulunduğu belirtilen Zülfikar Yurdagül ile Can Fırat, tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Yurdagül, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkarınca, Fırat kaçmaya başladı. Bir taksiye binen Fırat, arkasından yetişen Yurdagül'ün silahlı saldırısına uğradı. Yurdagül, taksi içinde bir kaç el ateş açtığı Fırat, bacaklarından yaralanırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Fırat, olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kaçan Zülfikar Yurdagül'ü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.