Son Dakika Haberler

Servis minibüsü devrildi: 1 ölü, 6 yaralı

GÜVENLİK

BURSA'nın İnegöl le Yenişehir İlçesi arasındaki karayolunda servis minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.  Yenişehir’den İnegöl'de bulunan Organize Sanayi...

BURSA'nın İnegöl le Yenişehir İlçesi arasındaki karayolunda servis minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. 
Yenişehir’den İnegöl'de bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaya işçi taşıyan Ahmet Şavaş yönetimindeki 16 PJ 716 plakalı servis minibüsü yağış nedeniyle kayganlaşan yolda, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kaza sonucunda Faruk Avşar, Ramazan Seçkin (28), Ahmet Atabay (31), Samet Ülgen (18), Cihan Sargın (19), Ramazan Ayçiçek (19) ve Ahmet Eriş (39) yaralandı. Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine getirilen yararılar tedavi altına alndı. Durumu ağır olan 47 yaşındaki Faruk Avşar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza ardından minibüs çekici ile otoparka götürülürken, kaza ile soruşturmaya başlandı.  





FOTOĞRAFLI 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.