Son Dakika Haberler

Son dakika Şırnak: 5 terörist öldürüldü

GÜVENLİK

Son Dakika Şırnak: Terör örgütüne yönelik operasyonda aralarında kalleş saldırıyı da gerçekleştiren 5 törerist öldürüldü. Bölgede diğer teröristlerin yakalanması için operasyon sürüyor...

Son dakika Şırnak: 5 terörist öldürüldü

Son Dakika Şırnak, Şırnak bombalı saldırı, Şırnak PKK Saldırısı, Terör örgütünün Şırnak'ta düzenlediği ve 2 polis memurunun şehit düştüğü kalleş saldırının ardından 5 törerist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi

Şırnak'ta 2 polis memurunun şehit olduğu, 5 polis memurunun da yaralandığı terör saldırısı sonrası düzenlenen operasyonlarda 5 terörist öldürüldü.

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlediği saldırı sonucu 2 polis memuru şehit oldu, 5 polis memuru da yaralandı.

Patlama sırasında nöbet kulübesinde hasar meydana gelirken, olay yerinde bulunan akrep tipi 2 zırhlı araç da kullanılamaz hale geldi.

Hasar gören zırhlı araçlar olay yerine getirilen vinçlerle Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü kademesine götürüldü. Patlamadan dolayı Şırnak-Uludere karayolu trafiğe kapatıldı. Saldırı sonrasında bölgede karadan ve havadan başlatılan operasyonlarda 5 teröristin öldürüldüğü belirtildi. Operasyonların tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.