Son Dakika Haberler

Tacikistanlı muhalif cinayeti; Polis "Süleyman"ı arıyor

GÜVENLİK

Ali AKSOYER/İSTANBUL,() FATİH’te Tacikistan'lı muhalif örgüt lideri Umarali Kuvatov'un tek kurşunla başından vurularak infaz edilmesine ilişkin soruşturma çok yönlü sürüyor. Polis Umarali Kutvatov’un olay gecesi evinde yemek yediği...

Ali AKSOYER/İSTANBUL,() FATİH’te Tacikistan'lı muhalif örgüt lideri Umarali Kuvatov'un tek kurşunla başından vurularak infaz edilmesine ilişkin soruşturma çok yönlü sürüyor. Polis Umarali Kutvatov’un olay gecesi evinde yemek yediği ve olaydan sonra ortadan kaybolan “Süleyman” isimli arkadaşını arıyor.

Fatih’te dün yaşanan cinayet olayını Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülüyor. Polis olay gecesi Umarali Kutvatov’un evinde yemek yediği arkadaşı “Süleyman”’a halen ulaşamadı. Olaydan sonra esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan “Süleyman” ın yakalandığında olayla ilgili ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Öte yandan polis bölgedeki tüm güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Umarali Kuvatov’a saldırı düzenleyen kişinin yanında bir başkalarının olup olmadığı da araştırılıyor. Bölgede olay öncesi ve sonrasında yaşanan cep telefonu trafiğinin de inceleme altına alındığı öğrenildi.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.