Son Dakika Haberler

Yakalanınca ‘Ben Suriyeliyim’ diyerek kurtulmaya çalıştı

GÜVENLİK

ADANA'da yolda yürüyen kadının çantasının alıp kaçan 15 yaşındaki H.Y., gözaltına alınan arkadaşları 13 yaşındaki M.Y. ile 15 yaşındaki S.B.’yi merak edince yakalandı. H.Y., polislere Arapça ‘Ben Suriyeliyim’...

ADANA'da yolda yürüyen kadının çantasının alıp kaçan 15 yaşındaki H.Y., gözaltına alınan arkadaşları 13 yaşındaki M.Y. ile 15 yaşındaki S.B.’yi merak edince yakalandı. H.Y., polislere Arapça ‘Ben Suriyeliyim’ diyerek kurtulmaya çalışsa da başarılı olamadı.
Merkez Seyhan İlçesi Çınarlı Mahallesi’ndeki bankadan çıkan emekli T.M.’nin çantası arkasından yaklaşan 3 çocuk tarafından kapkaç yöntemiyle çalındı. Kadının ihbarı üzerine çalışma başlatan polis, şüpheliler M.Y. ile S.B.’yi yakaladı. Şüpheliler otomobile bindirilirken H.Y. de hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi polislerin yanına gelip gelişmeleri takip etmeye çalıştı. Bu sırada gözaltına alınan 2 şüpheli, H.Y.’yi de gösterip, "O da bizimleydi onu da yakalayın" deyince ekipler gözaltına aldı.
H.Y., Arapça "Ben Suriyeliyim" diyerek ekiplerin elinden kurtulmak istedi ancak başarılı olamadı. Ele geçirilen çantanın ise boşaltıldığı anlaşıldı. Şüpheliler Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülerek sorguya alındı.

FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.