Son Dakika Haberler

Yüksekova'da Gözaltı Gerginliği- Yeniden

GÜVENLİK

YÜKSEKOVA (Hakkari), () - HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde bir kişinin gözaltına alınması, kısa süreli gerginliğe neden oldu. Hakkari Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olayın Yüksekova'da uygulama sırasında bir kişinin...

YÜKSEKOVA (Hakkari), () - HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde bir kişinin gözaltına alınması, kısa süreli gerginliğe neden oldu. Hakkari Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olayın Yüksekova'da uygulama sırasında bir kişinin üzerinde kimlik bulunmadığı için gözaltına alınmasından kaynaklandığını söyledi. 
Yüksekova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bugün akşam saatlerine doğru Cengiz Topel Caddesi üzerinde asayiş uygulaması yaptı. Uygulama sırasında geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, bir iş merkezinde de kimlik kontrolu yaptı. Kimliksiz bir kişi gözaltına alınırken, çevrede toplanan kalabalık buna engel olmak istedi. Gruptan taş atılınca polis de gaz bombasıyla müdahale etderek kalabalığı dağıttı.
Hakkari Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, gözaltına alınan kişinin üzerinde kimlik bulunmadığını, olayların bundan kaynaklandığını söyledi.

FOTOĞRAFLI
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.