Son Dakika Haberler

Ziyaretine gittiği arkadaşının evinde intihar etti

GÜVENLİK

DENİZLİ'de 33 yaşındaki Niyazi Acar, Afyonkarahisar'dan ziyaretine geldiği bir arkadaşının evinde başına dayadığı tabancayla intihar etti. Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde bir içecek dağıtım firmasında muhasebe bölümünde çalışan...

DENİZLİ'de 33 yaşındaki Niyazi Acar, Afyonkarahisar'dan ziyaretine geldiği bir arkadaşının evinde başına dayadığı tabancayla intihar etti.
Afyonkarahisar'ın Dinar İlçesi'nde bir içecek dağıtım firmasında muhasebe bölümünde çalışan 3 çocuk babası Niyaz Acar, dün Denizli, Akkonak Mahallesi'ndeki bir arkadaşını ziyarete gitti. Bir süre sohbet ettiği arkadaşının bazı işlerini halletmek için saat 20.00 sıralarında dışarı çıkması üzerine yalnız kalan Acar, ruhsatsız tabancayla kendini başından vurup, intihar etti. Acar'ın cesedi, eve dönen arkadaşı tarafından bulundu.
Olay yerinde polisin yaptığı inceleme sonrası Acar'ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Acar'ın işyerinde hırsızlık yapmakla suçlanmayı gururuna yediremeyip, intihar ettiği ileri sürüldü.

FOTOĞRAF

  

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.