Son Dakika Haberler

"Bu ne güzellik Allah özene bezene yaratmış."

Magazin

Sosyal medyadan paylaşımda bulunan sosyetik güzel Merve Sanay'ın takipçisi "Bu ne güzellik Allah özene bezene yaratmış." yorumuyla hayranlığını dile getirdi.

"Bu ne güzellik Allah özene bezene yaratmış."

      Sosyal medyadan paylaşımda bulunan sosyetik güzel Merve Sanay'ın takipçisi "Bu ne güzellik Allah özene bezene yaratmış." yorumuyla hayranlığını dile getirdi.Merve Sanay sosyal medya paylaşımı ile takipçilerini kendine hayran bıraktı.Sosyetik güzel Merve Sanay, sosyal medya hesabından paylaştığı derin dekolteli fotoğrafıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.

   Instagram hesabından 1 milyon kişi tarafından takip edilen sosyetik güzel Merve Sanay, sosyal medya hesabından paylaştığı derin dekolteli paylaşımıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.Instagram hesabından cesur fotoğrafını paylaşan

   Merve Sanay, takipçilerini kendine hayran bıraktı. Sanay'ın paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı. Sanay paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı.

   Merve Sanay bir takipçisi paylaşıma, "Bu ne güzellik Allah özene bezene yaratmış." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Seni görünce evdeki eşime ekmek veresim gelmiyor." yorumunu yaptı.

Haberler

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.