Son Dakika Haberler

İzzet Yıldızhan, Tatlıses sesini kaybetti

Magazin

Bu sözler sanat dünyasını karıştırır.Türkücü İzzet Yıldızhan, İbrahim Tatlıses'in ses hakimeyetini kaybettiğini söyledi.

 

 

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan Bugün gazetesi Şebnem Özcan'a çarpıcı açıklamalar yaptı. İbrahim Tatlıses'in olmayışı piyasada bir boşluk yaratmadı diye Yıldızhan "Bu rahatsızlık onun direkt sesini etkilemiş" dedi.

İşte İzzet Yıldızhan röportajından bazı başlıklar...

İBRAHİM TATLISES'İN YOKLUĞU PİYASADA BOŞLUK YARATMADI

İbrahim Tatlıses sağlığı nedeniyle sahnelerden çekilince, bu piyasada büyük bir boşluk mu oluştu?

Bence İbrahim Tatlıses'in olmayışı piyasada boşluk oluşturmadı. İbrahim Tatlıses'­ten sonra başka sanatçı mı yoktu bu memlekette? Ya da başka şöhret mi yoktu. Tabii ki vardı. Bütün şöhretler yerinde aynı şekilde duruyor. Şu anda bak­tığınızda müzik sektörü mahvolmuş bir vaziyette. Tek fark, sektör sıkıntılı. Eğlence sektörü yok oldu. Müzik anlayışı farklılaştı.

TATLISES SESİNE HAKİM OLAMIYOR

İb­ra­him Tatlıses sahnelere geri dönebilecek mi?

Temennim tabii onun geri dönmesi. Allah önce onu ailesine bağışlasın. Ama televizyondan izlediğim kadarıyla İbrahim Tatlıses geri dönemez. Çünkü ben bir müzisyen olarak ne izlediğimi biliyorum. Bu rahatsızlık onun direkt sesini etkilemiş. Şarkı söylediğinde sesi farklı yöne gidiyor. Sesine hakim olamıyor. Yanlış anlaşılmasın, ben gör­düğüm şeyi söylüyorum.

DETONE OLUYOR

İbrahm Tatlıses'in Diyarbakır'da Şivan Perver'le yaptığı sahnedeki performansı izlediniz mi?

Evet, orada sesine hakimiyeti yoktu. İstemeden, elde olmadan detone oluyordu. Böyle bir starın, yıllardır müziği bilen ve okuyan bir insanın hayatında yaşayabileceği en zor ve üzücü şey bu. İnşallah ben haklı çıkmam ve müziğe geri döner.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.