Son Dakika Haberler
2018-12-01 15:47:52

MİSSSLEERRRR GİBİ DELİRESİM VAR

Bihter Bangı

01 Aralık 2018, 15:47

MİSSSLEERRRR GİBİ DELİRESİM VAR

Sevgiliiiiii  Ankara’lı , İstanbul’lu , İzmir’li kardeşlerim.

 Nerelerdeydiniz ?  

1885 .geleneksel Bodrum yağmur yağıyor , seller akıyor olimpiyatlarını yine kaçırdınız.

 Halbuki biz ne güzel arabalarımızı suda yüzdürdük , çamur banyosu yaptık .Eve gidene kadar kimin donu daha az  ıslanacak yarışmaları düzenledik . Şezlonglarımızı , masalarımızı denizde yüzdürdük . İtfaiye çağırmaca , çekici aramaca , altyapımıza küfretmece oyunları oynadık. Çok eğlendik çoookkk.

Öyle yazın gel Bodrum’a  bir on gün bayramda seyranda ,  hadi olmadı 3 ay yazlıkta…. Sonra bir daha  ne ara ne sor.  Ekimden , Mayıs’a yoklamada yok yazıl…

Sonra facebooktan geçmiş olsun Bodrum. 

Oldu .☺  

Devamsızlıktan sınıfta kalacaksınız demedi demeyin.

Sınıfta kalacaksınız deyince de bak aklıma ne geldi. Herkes gördü di mi ?… Trafik polisleri tarafından ceza yazılırken sinir krizi geçiren öğretmenimizi …Ne düşündünüz ?

Benim ilk aklıma gelen şu oldu. 

OHHHH ABLA MİSLER GİBİ DELİRMİŞ.

Kıskanmadım desem yalan olur. 

Aylardır Yandım Allahhhhh !!!!! nidalarıyla itfaiye arabalarının peşinden pijamalarımla koşasım var , bir peynir tabağına 140 lira yazan utanmadan hesabı  garsonla gönderen iş yerini sahibini kibarca rica edip  gelince de yüzüne bu öğretmenim gibi  bağırasım var ,Ufka doğru denizin üstünden ışınlanasım var ,  arkamdan car car konuşanları tek tek yakalayıp öpesim var ,  ya da dolunayda kurt kadın olasım var . Yani var oğlu var amaaaaa….

Olamıyorum , Yapamıyorum …☺ Hocam ne güzel delirmiş işte .. helal olsun. 

Yinede yorum yapmadan geçemeyeceğim. 

Deliren de mi kabahat , delirten de mi ? Olaylar nasıl gelişti bilemiyoruz ama şu kesin ki Hocamız zaten biraz doluymuş. Benim şahsi fikrim trafikte de kusuru olmuş. Memur arkadaşların gerektiğinde muhtemel savunma amaçlı olayı videoya çekmeleri de normaldir , çünkü yaşanan olay normal değildir….  Durumu gayet sakinlikle geçiştirmelerini de takdir ettim. Sadece medyaya görüntüleri vermelerini abesle iştigal buluyorum.

Neticede neymiş …. Bir üniversitede saygın bir öğretim görevlisiysen  bile delirebilirmişsin . Eğitimin , sinir krizi geçirme sorunsalıyla ters orantılı bir bağlantısı yokmuş . İnsani bir halmiş . O zaman ben de kasmıycam artık kendimi delireceğim ☺ 

Mesela şu soğan meselesi….gel de delirme ??? Soğanın kilosu 5 lira …Organik ararsan durum daha vahim 9 ile 10.5 lira arası.Ha şimdi  onlar gerçekten organik mi gibi cıssss konulara hiç girmiyoruz , sonra iyice soldan soldan geliyor bana. 

Yahu bildiğimiz soğan işte , ısırıp katır kutur elma gibi yenmez , misafire paket yapıp götürülmez , dondurmalı tatlısı yapılmaz ama her yemeğe koyulur işte … Hadi domates bulamadın salça koy , soğan yoksa ne koyacaksın .Pas mı geçeceksin. Olmaz ki o öyle … 

Allah razı olsun … Adana Seyhan Belediye başkanı , tam da seçimler arifesinde , nedense 10 kg soğana muhtaç olan bir kısım mahalle sakinine soğan dağıtmış da  insani olarak içimize su serpildi.Bu vesileyle kendilerine teşekkür  ederiz.

Neyse bağlıyorum ☺ 

Eyyyyy sayın üreticiiiiii … Malını stoklama ….Bak Cumhurbaşkanımız emir verdi , deponu basacaklar , gidecek caaanımmm soğanlar. Ver 2,5 liradan anlaşalım gitsin. Üç kuruş kar edecen diye bir de soğan teröristi olma durup dururken.  ,yakma güzel başını…

Ne diyim , büyüyünce Şeyma olamayacağıma göre , üreticilikten tüketiciliğe , satıcılıktan yiyiciliğe geçtiğim için sevinir oldum . 

Eyyy güzelll memleketim , böyle böyle azalıyoruz işte. Gel de delirme …

Boşverrrrrr , biz en  iyisi yine bedavalara  odaklanalım . 

Bak sarılmak bedava , sevmek bedava , aşk bedava , dostluk bedava ,hoş görmek bedava , affetmek bedava, anlamak bedava , dinlemek bedava …. 

Stok edilmez , satılmaz , terörü olmaz. 

Bodum’dan  sevgilerimle ,

Bihter Bangı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.