Son Dakika Haberler

CHP'li Selina Doğan, Sanki Alman milletvekili

Politika

Türkiye ile Almanya arasındaki ilişkileri kopma noktasına getiren sözde soykırım onaylanmasına CHP'li milletvekili Selina Doğan'dan destek geldi.

CHP'li Selina Doğan, Sanki Alman milletvekili

Alman parlamentosunda oylanan Ermeni soykırım iddialarına CHP'li vekilden destek geldi.. Türkiye ile Almanya arasındaki ilişkileri kopma noktasına getiren sözde soykırım onaylanmasına CHP'li vekilden destek geldi. Alman Federal Meclisi'nin sözde "Ermeni soykırımı" tasarısına CHP'li Selina Doğan'dan skandal bir destek geldi.

Almanya’ya hak veren ve Türkiye’yi kötüleyen Doğan "Türkiye kafasını kuma gömmekten vazgeçmeli.

Erivan'la aynı yönü gösterdi

Bu tarz kıyımlar, zaten insanlığa karşı işlenen suçlardır" dedi. Türkiye'ye, tıpkı Erivan gibi, Uluslararası Ceza Mahkemesi'ni işaret eden Doğan "Meclis çatısı altında bir komisyon kurulmasını talep ediyoruz ama buna uygun bir zemin yok" iddiasında bulundu.

Yorumlar (1)

Uzman 4 Yıl Önce

Bu makale Selina Doğan ve onun gibilere verilebilecek en güzel cevaptır pek ünlü olmayan bir basın mensubu ve tarihçi cevap vermiş bence okunmalı ve sadece Selina Doğan değil Ermeni tarihçileri bu makaleye cevap vermeli buyurun makalenin linki: https://mersindebugun.com/sayin-milletvekili-dogana-acik-mektup-12508/

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.