Son Dakika Haberler

CHP'li milletvekilleri destek için hastane personeli kıyafeti giydiler

Politika

Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA, () - CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde işten çıkarılan 98 işçiye destek vermek için TBMM'de düzenledikleri basın toplantısına...

Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA, () - CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde işten çıkarılan 98 işçiye destek vermek için TBMM'de düzenledikleri basın toplantısına üzerlerine yeşil renkli hastane personeli kıyafeti giyerek destek verdi.

Çelebi ile Çam, beraberindeki DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu ve Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde işten çıkarılan 98 işçinin temsilcileriyle birlikte TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Çelebi ve Çam, işçilere destek vermek için basın toplantı salonuna hastane personelinin giydiği yeşil renkli kıyafetle geldi.

Türkiye'de sendikalı olmanın, temel hak ve özgürlükleri kullanmanın bedelinin işten atılma olduğunu belirten Çelebi, işten atılan işçilerin büyük bir mücadele verdiğini ve işçilerin yanında olduklarını söyledi.

DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu ise, Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde işçilerin sendikalı oldukları için işten çıkartıldıklarını öne sürdü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.