Son Dakika Haberler

Levent Gök: Kimse Chp'den Üstün Değildir

Politika

Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA, () - CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Kimse CHP'den üstün değildir, CHP'yi kamuoyu önünde tartışmalı gösterme hakkına sahip değildir" dedi. Gök, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Burada gazetecilerin...

Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA, () - CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Kimse CHP'den üstün değildir, CHP'yi kamuoyu önünde tartışmalı gösterme hakkına sahip değildir" dedi.

Gök, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Burada gazetecilerin Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın istifasını, Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum'un kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesinin sorulması üzerine Gök, "Kimse CHP'den üstün değildir. Herkes parti içinde kaldığı zaman güçlenir ve siyaset yapar. Ben bu zamana kadar beraber çalıştığım arkadaşlarımın böyle bir süreç yaşamalarına üzülürüm, ancak partinin bir disipline de ihtiyacı vardır. CHP'de kenetlenmek açısından çok önemli adımlar attığımız bu günlerde hiçbir CHP'li en sade üyesinden en tepedeki makamına kadar ayrıştırıcı cümleler kurarak CHP'yi kamuoyu önünde tartışmalı gösterme hakkına sahip değildir. Parti her şeyin üstündedir. Disiplin de bunun başlıca koşuludur" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.