Son Dakika Haberler

Alex gibi bir kutu sakıza gitmedi, 3 koyuna transfer oldu

Spor

Türk futbolunda önemli izler bırakan Fenerbahçe'nin efsane kaptanlarından Alex'in kulaklarını çınlatacak taransfer haberi Manisa'dan geldi. Amatör kulüpte top koşturan Ahmet Eren, tıpkı Alex'in rol aldığı reklam filmindeki gibi 3 koyuna yeni takımına transfen oldu

Alex gibi bir kutu sakıza gitmedi, 3 koyuna transfer oldu

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex'in oynadığı reklam filmini hatırlatan transfer haberi Manisa'dan geldi. Manisa 2. Amatör Küme ekiplerinden Çıkrıkçıspor, Kotanspor'dan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Ahmet Eren'i 3 küçükbaş hayvan karşılığında transfer etti.

Turgutlu'nun Çıkrıkçı mahallesindeki kulüpte Ahmet Eren için düzenlenen imza töreninde konuşan Çıkrıkçıspor Kulübü Başkanı Ayhan Oğuz, ilçedeki futbol turnuvasında izleyip beğendikleri futbolcuyu transfer ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Ahmet Eren'i kendilerini tercih ettiğinden memnuniyet duyduklarını kaydeden Oğuz, "Ona güveniyoruz ve inanıyoruz. Kulübümüz için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ahmet Eren de Çıkrıkçıspor
'un başarısı için mücadele edeceğini belirterek, "Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim" dedi.

Törenin ardından Ahmet Eren transfer ücreti olarak aldığı üç küçükbaş hayvanla kulüpten ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu futbola veda eden Alex de Souza'nın rol aldığı reklam filminde futbol takımı yöneticisi kömür, akbil ve bir kutu sakız hediye ediyordu... İşte o film..
//www.youtube.com/embed/Di3AzWOFXk4
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.