Son Dakika Haberler

Basketbol maçı öncesi kavga, Sırp taraftar öldürüldü

Spor

Basketbol holiganları Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız maçı öncesi olay çıkardı. Bıçakların çekildiği kavgada bir sırp taraftar hayatını kaybetti. P

Basketbol maçı öncesi kavga, Sırp taraftar öldürüldü

Basketbol holiganları Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız maçı öncesi olay çıkardı. Bıçakların çekildiği kavgada bir sırp taraftar hayatını kaybetti. Polis katili yakalamaya çalışıyor, Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldızbasketbol takımları arasındaki maç öncesi taraftarlar arasında kavga çıktı. Olaylar sırasında bir Sırp taraftar bıçaklanarak yaşamını yitirdi.

Olay, Abdi İpekçi Spor Salonu 1 Nolu kapı önünde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Galatasaray Liv Hospital'ın Kızıl Yıldız ile oynayacağı basketbol maçı öncesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavga 25 yaşındaki Marko İvkoviç isimli Sırp taraftar kalbine ve akciğerine aldığı bıçak darbesi sonrası ağır yaralandı.

Olay yerine çağırılan ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İvkoviç, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen saat 23.40'ta kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatırken polis ekipleri Marko İvkoviç'in kim tarafından bıçaklandığını araştırıyor
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.