Son Dakika Haberler

Beşiktaş'ın muhtemel rakibi belli oldu

Spor

Beşiktaş , LASK Linz’i elemesi durumunda UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Nordsjælland – Partizan eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş'ın muhtemel rakibi belli oldu

   Beşiktaş , LASK Linz’i elemesi durumunda UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Nordsjælland – Partizan eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.  İlk maç 23 Ağustos’ta İstanbul, rövanş ise 30 Ağustos’ta deplasmanda oynanacak. Başakşehir, Burnley’yi elemesi durumunda UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Olympiakos – Luzern eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

 Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kura çekimi ile bir sonraki turun eşleşmeleri belli oldu.Fenerbahçe Benfica'yı elemesi halinde Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi Rusya ile Ukrayna takımlarının birbirleriyle eşleşememesi nedeniyle PAOK – Spartak Moskova maçının galibiyle karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçları 21-22 Ağustos tarihlerinde, rövanş mücadeleleri ise 28-29 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe’nin bu turda Benfica’ya elenmesi halinde ise UEFA Avrupa Ligi gruplarına direkt katılımı gerçekleşecek.

   

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.