Son Dakika Haberler

Beşiktaş'ın derbi keyfi

Spor

 ALİ DANAŞ - İSTANBUL / Sezonun en etkisiz futbollarından birini oynamalarına rağmen Sivas'tan galibiyetle dönen Beşiktaşlı futbolcular, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ikinci yarısını keyifle izlediler. Maçtan sonra özel uçakla...

 ALİ DANAŞ - İSTANBUL /

Sezonun en etkisiz futbollarından birini oynamalarına rağmen Sivas'tan galibiyetle dönen Beşiktaşlı futbolcular, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ikinci yarısını keyifle izlediler.

Maçtan sonra özel uçakla hemen İstanbul'a gelen siyah beyazlılar tesislere geldiğinde Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ikinci yarısı başlamak üzereydi.

Ümraniye'ye yakın oturan futbolcular hemen arabalarına binip evlerine giderek maçın ikinci yarısına evde bakmayı tercih etti. Evi uzak olan futbolcular ise tesislerde kalarak derbinin ikinci 45 dakikasını heyecanla izledi. Genel olarak derbi maçın berabere bitmesini isteyen futbolcular yine de 3 puan geride oldukları Galatasaray'ın mağlup olmasıyla sevinç yaşadı.

Kendi aralarında oldukça zor haftalardan geçtiklerini konuşan futbolcuların keyfi zirveye yeniden ortak olunmasıyla beraber iki katına çıktı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.