Son Dakika Haberler

Denizlispor inanıyor

Spor

PTT 1'inci Lig'de Denizlispor, Bucaspor ve Manisaspor'dan ikisinin küme düşeceği son hafta öncesi nefesler tutulurken, Denizlispor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, "avantaj bizde" diye konuştu. Ligin en iyi futbol oynayan takımlarından...

PTT 1'inci Lig'de Denizlispor, Bucaspor ve Manisaspor'dan ikisinin küme düşeceği son hafta öncesi nefesler tutulurken, Denizlispor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, "avantaj bizde" diye konuştu. Ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olan Osmanlıspor'un, Süper Lig'i garantilese bile cumartesi günü Bucaspor'u yeneceğine inandığını söyleyen Altıparmak, "Ancak biz Samsunspor'u Samsun'da mağlup edip, kendi işimizi kendimiz göreceğiz" şeklinde konuştu.
Son üç maçını kazanan takımının fizik ve moral olarak çok iyi durumda olduğunu dile getiren teknik adam, Samsun'da 4'te 4 yapacaklarına inandığını belirterek, "Üç hafta en zor durumdaki takımken, bugün en avantajlı ekip konumundayız. Yüzdük yüzdük, kuyruğuna geldik. Samsunspor'u yenerek işimizi şansa bırakmayacağız" ifadesini kullandı. Bu akşam İstanbul üzerinden uçakla Samsun'a geçecek yeşil siyahlı ekipte sarı kart cezalısı Serkan dışında eksik bulunmuyor.

 

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.