Son Dakika Haberler

DG Sivasspor beş maç sonra  kazandı

Spor

Süper Lig'in 24'üncü haftasında Demir Grup Sivasspor deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

DG Sivasspor beş maç sonra  kazandı

   Süper Lig'in 24'üncü haftasında Demir Grup Sivasspor deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi.Demir Grup Sivasspor MKE Ankaragücü’nü 4 golle dağıttı.

    Karşılaşmanın ilk yarısında tek gol oldu.11. dakikada Gradel, sert bir vuruşta Demir Grup Sivasspor'u 1-0 öne geçirdi.Karşılaşmanın ilk yarısı Demir Grup Sivasspor'un 1-0 galibiyeti ile sona erdi. 

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 48. dakikada Sivasspor, Kayode ile maçta durumu 2-0 yapı.66. dakikada MKE Ankaragücü  Şahverdi'nin vuruşunda top Sivassporlu Ahmet Oğuz'a çarptı ve ağlara gitti.Durum 2-1 oldu.68. dakikada  Sivasspor, Erdoğan Yeşilyurt ile tekrar farkı ikiye çıkaran golü kazandı.3-1.88. dakikada Yatabare Sivasspor'u 3-1 öne geçiren golü attı.Karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

   Bu sonucun ardından 18 puanda kalan 20’inci sıradaki Ankaragücü son 7 haftada 6. yenilgisini aldı. Sivasspor ise 28 puanla 11’inci sıraya yükseldi. Ligin bir sonraki haftasında Ankaragücü, Kayserispor deplasmanına gidecek. Sivasspor, BAY geçecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.