Son Dakika Haberler

Fenerbahçe'den altın vuruş 

Spor

Spor Toto Süper Lig’i 5. haftasında Fenerbahçe ve Gaziantepspor 2 golle geçerek altın değerinde 3 puanı aldı.


Fenerbahçe'den altın vuruş 

Spor Toto Süper Lig’i 5. haftasında Fenerbahçe ve Gaziantepspor 2 golle geçerek altın değerinde 3 puanı aldı.Gaziantepspor'un tek golü Ghilas'tan geldi.
Rakipleri Galatasaray’ın,Beşiktaş’ın,Başakşehir ve Osmalıspor'un  puan kaybettiği hafta sarılacivertliler için büyük önem taşıyan maçı sarılacivertliler Emenike ve Souza’nın golleri ile 2-1 kazandı.
  Kadıköy’de oynanan karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetti. 
   Maçtaki gol perdesini Emenike 23’te açtı. İlk yarı sarı lacivertli ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda 79’da Gaziantepspor, Nabil Ghilas attığı golle ile maçta eşitliği yakaladı. 85’de Josef maçın skorunu tayin eden sayıyı kaydetti. Fenerbahçe karşılaşmayı 2-1 kazandı.
   Fenerbahçe ile Gaziantepspor, bu akşam yaptıkları karşılaşmayla lig tarihinde 61. kez karşı karşıya geldiler. İki takım arasında geride kalan maçlarda Fenerbahçe’nin galibiyet sayısında 40-11 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 9 maçta da eşitliği bozamazken, Fenerbahçe 128, Gaziantepspor ise 57 gol attı. Geçen sezonun ilk yarısında Gaziantep’te yapılan müsabaka 2-2 tamamlandı, İstanbul’da ise 3-0 Fenerbahçe galip geldi.
Kadrolar;
Fenerbahçe: Volkan, Hasan Ali, Skrtel, Kjaer, Van der Wiel, M. Topal, Ozan, Josef de Souza, Volkan Şen, Lens, Emenike
Gaziantepspor: Gökhan, Raitoral, Elyasa, Barış, Van Hintum, Abdülkadir, Larsson, Kolar, Muhammed, İlhan, Ghilas
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.