Son Dakika Haberler

Galatasaray rahat kazandı

Spor

 Galatasaray evinde ağırladığı DG Sivasspor'u 4-2 gibi net bir skorla geçti.

Galatasaray rahat kazandı

   Galatasaray evinde ağırladığı DG Sivasspor'u 4-2 gibi net bir skorla geçti.Karşılşamanın hemen başında 1-0 yenik duruma düşen sarı kırmızılılar kısa sürede beraberliği ve galibiyeti yakaladılar.Karşılaşmada 9'cu dakikada Robinho ile konuk ekip 1-0 öne geçti.Galatasaray 19'cu dakikada  VAR uyarısıyla penaltı kazanırken 20'ci dakikada  Eren Derdiyok beyaz noktadan hata yapmadı: 1-1. Karşılşamanın 30'cu dakikasında  Feghouli ile Galatasaray 2-1 öne geçti. 41'ci dakikada  Robinho ile skor 2-2'ye geldi. İlk yarı karşılıklı golerle 2-2 bitti.

   Karşılşamanın ikinci yarısında 53'cü dakikada Galatasaray, Onyekuru ile 3-2 öne geçti. 69'cu dakikada  Onyekuru yine sahne çıktı ve durumu 4-2 yaptı.Karşılşamnın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca karılaşma Galatasaray'ın 4-2 galibiyeti ile sonuçlandı.Bu sonuçla Galatasaray ilk devreyi 29 puanla tamamlarken, Demir Grup Sivasspor  24 puanda kaldı.

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Ozan, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Onyekuru, Belhanda, Feghouli, Eren

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

DEMİR GRUP SİVASSPOR: Tolgahan, Douglas, Bjarsmyr, David Braz, Uğur Çiftçi, Hakan, Robinho, Ndinga, Torje, Emre Kılınç, Muhammet

TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Keleş

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.