Son Dakika Haberler

Galatasaray’ın 38. Başkanı Mustafa Cengiz oldu

Spor

Galatasaray'da 4 başkan adayının yarıştığı seçimli olağan genel kurul büyük bir heyecanla devam ediyor.

Galatasaray’ın 38. Başkanı Mustafa Cengiz oldu

   Galatasaray'da 4 başkan adayının yarıştığı seçimli olağan genel kurul büyük bir heyecanla devam ediyor. Saat 15.00 itibariyle oy kullanma işlemi sona erdi ve 4 bin 803 üyenin oy kullandığı açıklandı. Mustafa Cengiz, 16'ncı sandık sonunda 4803 oyun 2062'sini alarak yeniden başkan seçilmeyi garantiledi.Galatasaray’ın Olağan Genel Kuruluu’nda 2062 oya ulaşan Mustafa Cengiz, son 4 sandık öncesi başkan seçilmeyi garantiledi.

Başkan adayları oy kullanımının başlamasından önce konuşmalarını gerçekleştirdi…

Galatasaray başkan adayı Mustafa Cengiz: “Özgür karar ve kanaat, Galatasaray kongre üyelerine ait. Bana oy verecek olan ya da vermemeyi tercih eden herkese teşekkür ediyorum”

Galatasaray başkan adayı Ali Fatinoğlu: “Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kupasını Galatasaray müzesine getirmeyi biz çok istiyoruz. Umarım bu kupayı getirmek de bize nasip olur.”

Galatasaray başkan adayı Dursun Özbek: “Bu seçimde, ben ve arkadaşlarım Galatasaray’ı üreten bir Galatasaray yapmak için aday olduk. Takımımız şampiyonluğa koşarken, seçim çalışması yapmadık ve kısa sürede projelerimizi anlatmaya çalıştık.”

Galatasaray başkan adayı Ozan Korkut: “Sadece fikirlerimizi projelerimizi ve vizyonumuzu anlattık. Boş vaatlere girmeden, doğruları söyledik. Kırıcı söylemlerden uzak durduk. Ekibim 6 ayrı başkanla çalışmış, 24 yıl tecrübesi olan üyelerden oluşmakta.”

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.