Son Dakika Haberler

Karşıyaka'ya Metin Yıldırım'dan şartlı "evet"

Spor

KARŞIYAKA'da 14-21 Mayıs'ta yapılacak olağan kongre için Ali Erten ve Mutlu Altuğ ile birlikte ismi başkan adayları arasında geen Altyapı Başkanı Metin Yıldırım, bu yönde bir düşüncesi olduğunu söyledi. Görevi bırakacağını...

KARŞIYAKA'da 14-21 Mayıs'ta yapılacak olağan kongre için Ali Erten ve Mutlu Altuğ ile birlikte ismi başkan adayları arasında geen Altyapı Başkanı Metin Yıldırım, bu yönde bir düşüncesi olduğunu söyledi.
Görevi bırakacağını açıklayan Başkan Fatih Diniz'in aday olmaması ve ve altyapıya dönüşü hedefleyen güçlü bir aday çıkmaması halinde göreve talip olabileceğini belirten Metin Yıldırım, "Son 20 yılda olduğu gibi birileri çıkıp, '2 milyon TL bulalım, 2-3 ayımızı kurtaralım' modeliyle ortaya çıkacaksa, ben adaylığımı koyarım" dedi. Günü kurtarma anlayışıyla sportif başarının gelmediğinin yıllardır görüldüğünü de sözlerine ekleyen Metin Yıldırım, şöyle devam etti:
"Altyapıya yani özümüze dönmenin vakti çoktan geldi. Reçete belli; teknik heyette ve futbolcu yapısında istikrar sağlanmalı, kadronun yüzde 70-80'i altyapı ağırlıklı olmalı. Her sezon 20 futbolcu transfer edip kulübü batağa sürüklüyoruz. Toplama takımla buraya kadar gelinebilir. Başarı kriterimiz ligde kalmak olmamalı. Altyapı modelini savunanları desteklerim, yoksa aday olurum."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.