Son Dakika Haberler

Manisaspor-orduspor Soyunma Odaları

Spor

MANİSASPOR'da göreve başladıktan sonra üçüncü lig maçında galibiyetle tanışan teknik direktör Taner Taşkın, Orduspor'u yenerek üzerlerindeki baskıyı attıklarını söyledi. Taşkın, "Milli maçlar için lige verilecek arayı iyi...

MANİSASPOR'da göreve başladıktan sonra üçüncü lig maçında galibiyetle tanışan teknik direktör Taner Taşkın, Orduspor'u yenerek üzerlerindeki baskıyı attıklarını söyledi. Taşkın, "Milli maçlar için lige verilecek arayı iyi değerlendireceğiz. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Artık seri galibiyetler alarak üst sıralara çıkacağımıza inanıyorum. Tayfun Cora, Mikic, İsmail Köse, Mustafa Sarp, Kenan ve Süleyman'ın da takıma dönmesiyle daha da rahatlayacağız" dedi.
"TAKIMI TOPARLAYACAĞIZ"
Orduspor'da cuma günü göreve getirilen Memduh Fidan ise iyi bir karşılaşma çıkardıklarını söyledi. Göreve yeni başladıklarını dile getiren Memduh Fidan, "Takımı motive etmeye çalıştık. Müsabakanın geneline bakıldığında iyi oynadık. Milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirip, takımı toparlayacağız" ifadelerini kullandı.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.