Son Dakika Haberler

M.Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde

Spor

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 38. Hafta maçında Medipol Başakşehir lider Trabzonspor’u 3-1 yenerek Avrupa Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazandı.

M.Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde

    Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 38. Hafta maçında Medipol Başakşehir lider Trabzonspor’u 3-1 yenerek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazandı.Karşılaşmanın 11. Dakikasında Medipol Başakşehir Mahmut Tekdemir’in ortasına Stefano Okaka’nın kafa golü ile 1-0 öne geçti.31. dakikada Medipol Başakşehir bu sefer Serdar Gürler’in ortasına Alexandru Epureanu’nun kafa golü ile skoru 2-0 yaptı.42. dakikada Medipol Başakşehir Trezeguet’in ortasına Serdar Gürler’in nefis şutu ile karşılaşmada durumu 3-0 yaptı.Karşılaşmanın ilk yarısı Medipol Başakşehir’in 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

   İkinci Yarı

   Karşılaşmanın ikinci yarısına Trabzonspor 3 oyuncu değişikliği ile başladı.Berat Özdemir, İsmail Köybaşı ve Vitor Hugo oyundan çıktı.Yerine Jorge Djaninny, Yusuf Erdoğan ve Hüseyin Türkmen oyuna girdiler.59. dakikada Trabzonspor Anthony Nwakaeme ile skoru 3-1 yaptı.60. dakikada Medipol Başakşehir<’de Stefano Okaka sarı kart gördü.61. dakikada Medipol Başakşehir’de Tolga Ciğerci yerini Berkay Özcan’a bıraktı.71. dakikada Trabzonspor’da Edin Visca yerini Jean Kouassi oyuna girdi.78. dakikada Medipol Başakşehir’de Serdar Gürler sarı kart gördü.79. dakikada Medipol Başakşehir’de Serdar Gürler ve Danijel Aleksic oyundan çıktılar.Yerine Deniz Türüç ve Salih Uçan oyuna girdiler.83. dakikada Trabzonspor'da Manolis Siopis yerini Fode Koita'ya bıraktı.90. dakikada Medipol Başakşehirde Trezeguet ve Stefano Okaka yerini Nacer Chadli ve Ömer Ali Şahiner'e bıraktı.Karşılaşmadan Medipol Başakşehir 3-1 galip ayrıldı.  

Başakşehir: Volkan, Caiçara, Epureanu, Duarte, Lima, Tolga, Mahmut, Serdar, Aleksic, Trezeguet, Okaka.

Trabzonspor: Uğurcan, İsmail, Hugo, Ahmetcan, Dorukhan, Berat, Siopis, Bakasetas, Vişça, Nwakaeme, Cornelius

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 38. Hafta Toplu Maç Sonuçları;

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 38. Hafta Puan Durumu;

Tabllar:TFF

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.