Son Dakika Haberler

Medicana Sivasspor ara vermedi

Spor

MEDİCANA Sivasspor, ligde bu hafta deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Pazar günü sahasında evinde oynadığı Beşiktaş maçından 1-0...

MEDİCANA Sivasspor, ligde bu hafta deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.
Pazar günü sahasında evinde oynadığı Beşiktaş maçından 1-0 mağlup ayrılan Medicana Sivasspor, teknik sorumlu Sergen Yalçın nezaretinde bir çalışma yaptı. Antrenman düz koşu ile başladı, daha sonra iki grup halinde devam etti. Beşiktaş maçının ilk 11'inde forma giyen futbolcular açma-germe hareketleri yaparken, diğer oyuncular ise pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana izinli olan Cicinho ve İbrahim Akın, sakatlığı nedeniyle İstanbul'da tedavi gören İbrahim Toraman ile hafif sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Manuel Da Costa katılmadı. Antrenmanı Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte bazı yöneticiler de izledi.

FOTOĞRAF

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.