Son Dakika Haberler

Mersin İdmanyurdu'nda neşeli idman

Spor

SPOR Toto Süper Lig takımı Mersin İdmanyurdu’nda Medicana Sivasspor maçından sonra futbolculara verilen 2 günlük izin sona erdi, mavi lacivertliler cumartesi günü oynayacakları Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını...

SPOR Toto Süper Lig takımı Mersin İdmanyurdu’nda Medicana Sivasspor maçından sonra futbolculara verilen 2 günlük izin sona erdi, mavi lacivertliler cumartesi günü oynayacakları Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını başladı.
Zorlu maçın hazırlıklarına Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yaptığı çalışmayla başlayan Mersin ekibinde, haftanın ilk idmanında futbolcuların Medicana Sivasspor galibiyeti nedeniyle bir hayli keyifli olduğu gözlendi.
Konyasspor maçını da kazanarak ligde galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirten teknik direktör Rıza Çalımbay, antrenmanın tamamlanasından sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Son haftaların çıkış yapan ekiplerinden olan Torku Konyaspor karşısında taraftar desteğini de arkamıza alarak bu maçı kazanmak istiyoruz. Medicana Sivasspor maçını unuttuk, şimdi önümüzde çok güçlü bir Torku Konyaspor var. Bunun bilincindeyiz. Bu maça tüm taraftarları bekliyoruz. Torku Konyaspor maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz."

FOTOĞRAF

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.