Son Dakika Haberler

Samsun'da gümüş madalya sevinci

Spor

İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da düzenlenen Grand-Prix Samsun 2015 Judo Turnuvası'nın 2'nci gününde 73 kiloda Hasan Vanlıoğlu, Azeri rakibine uzatmalarda yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu. Vanlıoğlu'na madalyasını Gençlik ve Spor...

İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da düzenlenen Grand-Prix Samsun 2015 Judo Turnuvası'nın 2'nci gününde 73 kiloda Hasan Vanlıoğlu, Azeri rakibine uzatmalarda yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu. Vanlıoğlu'na madalyasını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç verdi.

Samsun'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Grand-Prix 2015 Samsun Judo Tudrnuvası'nda 2'nci gün heyecanı yaşandı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile gerçekleşen seremoninin ardından yapılan müsabakalarda 73 kiloda milli judocumuz Hasan Vanlıoğlu finale yükseldi. Finalde Azeri rakibiyle karşılaşan Hasan Vanlıoğlu, mücadeleyi uzatmalarda kaybetti ve gümüş madalya kazandı. Müsabakayı heyecanla izleyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, karşılaşma sonrasında Hasan Vanlıoğlu'na gümüş madalyasını taktı.

FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.