En son mucuk mucuk da kalmıştım di mi….
Merabayın efendim….
Beyler kızgın mı bana yoksa, aşağı yukarı, sağa sola çekiştirdim diye onları…Kızmaca yok öle…. Hep sizden yana oldum biliyorsunuz… Hanımları karşıma aldım sizin yüzünüzden ama sizinde azıcık uyarılmaya ihtiyacınız var anacım kusura bakmayın… Er'imiz Yar'ımız sınız baş tacımızsınız anladık… Ama yaramazsınız da :)

Neyse… Sizden bi tane daha Sultan Süleyman çıkmayacağı ortada….Malzeme bu, ehhh artık olduğu kadarı ile idare edicez ne yapalım…  Zaten kalanlar sayısı da az.
Artık pek bi gay çoğalıyor her ülkede. Yazık torunlarımıza…. Resimlere bakıp erkek adam diye dedelerini sevecekler. Gerçekten sayıları artmaya başladı o arkadaşlarımızın. Beni rahatsız etmiyor. Çok da sevdiğim arkadaşlarım var ama ben sadece bize neler oluyorun merakındayım. Torunlarımın akibetinin telaşındayım…Biz mi kadınlığı beceremiyoruz da onlar yardıma geliyor :))
Ben nasıl siyah beyaz eski türk filmlerine bakıp aşk işte buymuş…sevgi buymuş…erkek adam buymuş, adam gibi adam işte diyorsam…. Torunumda garibim benim fotoğraflarıma bakıp ah annane kurutmuşunuz bu güzelim yaratıkların soyunu diye dua yerine beddua edicek bana :)))

Biraz saça sakala değinmek istiyorum…
Beyfendicim…ak pak olsanız…
o yüzünüz pırıl pırıl ortaya çıksa,
tertemiz misler gibi olsanız da bizde sarılıp sarılıp öpsek koklasak ya sizi….olmaz mı ?
Ağır kokular sürmesenizde hafif…ferahlatıcı…
erkek ağırlığı olan kokular sürseniz….tahrik olsak sizi öpünce olmaz mı?
O kokunuz alsa götürse bizi böleee yatak odasına….Olmaz mı?
Az biraz yeseniz de göbekli olmasanız, o göbeğiniz hem sizi ben bizi üzmese olmaz mı ? ( En azından az göbek rahatsız edici değil )
Saçlarınız temiz olsa,
varsın dağınık olsun ama temiz olsa, kepekli ya da yağlı olmasa olmaz mı?
Elimizi atsak saçlarınıza kadın gücümüzle asılsak siz bizim bedenimizi sararken…olmaz mı?
( Laf aramızda kadınların saçları hep ön planda idi….ama bana göre erkeklerin saçları da artık çoooook önemli…fantaziden daha önemli bence )
Sigara içmeseniz efendim içmeseniz olmaz mı?
Baca gibi öleeeee…Yanınıza gelince kuytucuğunuza girme ihtiyacı duysak olmaz mı ?
Alsanız bizi kolunuzun altına biz de çıkmak istemesek oradan…
koklasak koklasak erkeğimizi içimize çeksek olmaz mı?
Potinlerinize dikkat etseniz….
sivri burunlar falan giymeseniz, yine bastığı yeri sarsan tarzda giyseniz ama modern olsa olmaz mı?
Dişleriniz tertemiz olsa….
(Bak bu kadın erkek fark etmiyor…. Aman haaa en hassas konu…En hassası bence. Çünkü öpüşmek yoksa aşk da yok, sevgi de yok….ee nasıl öpücen dişler sararmış kararmışsa…aralarında bi şiiler varsa… :((( bak iştahım kaçtı vallahi off yaaaa )
Bıyık….
kendi fikrimi söylicem önce…iğrenç….iğrenç bence….
Bazı bıyık şekilleri durumu idare ediyor ya da kurtarıyor ama iğrenç yaaa iğrenç….ağzımızda kıl tüy yün…

Canım Beyler….Canımın canı Beyler…Başımın tacı Beyler….
Lütfen kendinizi bi şii sanmayın….
sizi siz yapan biziz….unutmayalım.
Dua edin iyi niyetliyiz…bazen safız….bazen aptal….
bazen yapıcı, bazen anaç,
bazen kudurmuş deniz, bazen kıyıya vurmuş kayık….
bazen yolunu kaybetmiş gemi, bazen yitik bir yol….
ama bu yanlarımız sizi siz yapan….lütfen yani…yoksa ölesiniz işte…öle :))

Şu an gözüm bir sinema filminin karesine kaydı….yeşil dekoltesi olan bir kıyafet var hatunun üzerinde….Göğüsler…acayip çekici. Benim de dikkatimi çektiği için baktım zaten. Ben göğüslerimi hep saklamaya çalışırım. Tahrik görüntüsü olmasın diye. Kadın yürüyor ve herkes ona bakıyor. Balık etli….seksi….esmer…çekici…bar da duruyor ve nefes alışları göğsünün üzerinde sanki..o nefes alışları bile tahrik ediyor erkeği…bir erkek yanına yaklaşıyor kadın daha hızlı nefes alıyor…göğüsleri daha belirgin şişiyor ve iniyor…adam iptal zaten…Kadın gerçekten balık etli…hatları belirgin..kıvrımlı…sanki bu seksilik veriyor kadına. Ne bileyim ben deli gibi zayıflamaya çalışsam da bir çok erkek der ki balık etli kadın…hatları, kıvrımları belirgin kadın…bu film karesinde onu gördüm şu an kusura bakmayın paylaştım hemencicik…. ( hassas yanım ya ) Kalecim de der bana kıvrımlarına bayılıyorum….kendimi gördüm sanki yeşil elbiseli kadında….aklım gidiverdi sevişmelerime….dokunduğu kıvrımlarıma….

Neyse….
Sizi sevdiğimi unutmayın…sizden yanayım :)))

Bu edepsiz şu sıralar gerçekten edepsiz :)))

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.