Bu yazımda hiç öle benden size taraftar olmamı beklemeyin beyler…. Kızgınım vallahi… Çok hem de çoook

Şimdi elinizi vicdanınıza koyun bi… Bütün yazılarımı hatırlayın bi… Size olan ilgimi sevgimi de hatırlayın bi…  Ama bu Sultan Süleyman amcam kimyamı bozdu. Öleee TV düşkünü değilim bilirsiniz.
Evimde TV de yok desem yalan olmaz.
Ama arada bi bakarak olduğum bir kaç dizi olunuyor. Denk gelince,  hususisinden değil :) Hürrem teyzemin ölüm sahnesine denk geldim uçak saatimi beklerken. Ayucuk kardeşimdeyim. Gırgır şamata hırla….Oooo diyor… Hürrem Melek Havayolları' ndan biletini almış uçuyor. Kakara kikiri tabiii bizde… Derken Süleyman amcam başlıyor ona dair yazdığı şiiri fısıldamaya…. Yanımda ki danaya bi tane patlattım sus da bi öğren iki yalan kelime… O da abla  yaa hatun gidici, benim de haremim olsa,  hatunum ölüyor olsa oooo neler dökülür bu ayı homurtumdan dinle bak :))) işi gücü gırgır ayucuğun ….

Varım, sevgilim….
Sırdaşım, yarım… sultanım…
Hayatım, hasılım, ömrüm, şarab-ı kevserim. Baharım
Cennetim,  baharım, günüm,  
Gülüm,  gülen yüzüm…
Gülen günüm…
Çınarım,
Seherim…
Gül bahçesiyle dolu bostanım..
Arzum…
En değerli incim…
Sabahım..
Sohbetim…
Akşamım..
Sevincim.. eğlencem…
Güneşim,
Mumum,  çıram, turuncum, narım….ooof of! böle bi şii var mı ya :(

Ben hayatıma giren hiç bir erkeğimden bana farklı hitaplar kullanmasını istemedim. Yani şu çarşıda pazarda, çoluk çocuk ağzında, karada havada helada uçuşan sözlerin bir tanesini bile istemedim. Böceğim, çiçeğim, bebeğim… Sinirlerim hopluyor daha çok… Bence Hürrem teyze meşkten öldü. Kadın azıcık biraz daha yaşıcaktı belki ama anacım adam öleee şeyler saydı ki…ben kahrımdam ölüyordum az daha kadın nasıl zevkten ölmesin. Kahrımdan tabi…bi tane adam çıkıpta bana bu kadar anlamlı duyguları sözlere döküp sermedi önüme.

Sabahım…. Sohbetim… Akşamım…. ba ba ba baaa…. Öl yani öl… Allahım oracıkta öl…  Bana bak kadın…
Bi adam sana bunları sayarsa oracıkta geber yani… Sonralarında dertlerinden aldatmalarından gebereceğine, ben bunları duydum ölsem de gam yemem de :))) öl…
Nerde şimdiler de Sultan Süleymanlar…. Vallahi yaşasa cariyesi olurdum seve seve :)) belki bana da helalinden iki çift laf düşer di :)

Beyler…. Çok bi renksiz oldunuz anacım… Koptunuz artık gerçekten. Zaten saçınız sakalız o biçim sinir bozucu…. Bi de gerçekten hiç güzel bi laf yeşermez oldu dillerinizde. Hiç üretmez hiç kalbinizi dinlemez oldunuz. Tek derdiniz harala gürele yumul…bu ne beee….kendiniz kurudunuz…bizi de kurutucaksınız. Güzel sözlerle sulasanıza biz çiçekleri…
Bu genç sevgili olayını pek bi tuttum…ne varsa onlarda var…eh olucak az biraz çömezlikleri ama çok gerekli olanlar az gereksiz olanları götürüyor… :)))

Beyler… Hooop hooop kaytarmaca yok öle eleştiri geliyorsa kafanıza kaya gibi. Okucaksınız sonuna kadar. Hatunları, sevişmeleri, koklaşmaları yazınca soluksuz son noktaya kadar geliyorsunuz di mi…şimdi de sonunu edin o zaman hadi hadiii…. devam…aşağıdakileri uygulayın bakiiim…  :((

Arada bir kahvaltı hazırlayın eşinize sevgilinize…
Onu her anlamda uyandıran ambalajı hiç açılmamış duyguları dile getirin….
Onun bedenini iyi tanıyın ve bedenin barışık olmadığı en güzel yerini sevin….onu dillendirin….
Bir çiçek gibi titreyin üzerine….
Sevişme öncesi yumuşak ve ona has cümleler kurun….kumsalda ki ince dalgaların kumları yalaması gibi yalasın kalbini sözleriniz…
Gökkuşağım der kalecim bana…tam beni anlatan ifade…. ( doğru keşif tüm kapıları açar hatunun bedeninde bilesiniz…. )
Temiz olun sevişirken….özen gösterin, mis kokun, beyaz sabun kokun ama kötü kokmayın anacım…ağzınız laf yapmıyor zaten bari bedeniniz de kokarca gibi kaçırmasın hatunu :(
Dizinize yatırun ara sıra başını….saçlarını sevin, unuttuğunuz lekelerini sayın, dokunun, öpün, koklayın…
Hiç bi şey sayamadın Süleyman amcam gibi sessizliğin ya eline ya diline vursun kadın bedeninde…. ( anlar hatunlar merak etmeyin )
Azıcık bi okuyun şiir kitapları dicem ama siz ezber konuşur daha da komik olursunuz….
Kadın aslında şiiirlerin, şarkıların, güzel, anlamlı ve manalı duyguların sözlere döküldüğü vadi gibidir. Ama biraz çölden geçilir oraya varmak için. Kadını sabır ister, güç ister, kuvvet ister….bak ceninin ilk oluşumuna….en güçlü, en azimli, en hızlı ve çevik olan spremcik deliyor dağları taşları ve onu bulup çakıyor bayrağı :) işte! kadın bunu ister…

Armut piş ağzıma düş…oldu canım oldu…eskidenmiş o…analarımız, atalarımız pek bi pohpohlamış sizi. Egolarınız da poplarınız da tavan yapmış. Geçin beyler…geçin…ilerleyelim. Önde birikme olmasın arkalara doğru ilerleyelim…( siz yeni nesil hatunlarına uymazsanız duyacağınız cümle bu :) ilerleyelim…yürüyün yani anca gidersiniz bunun adı :)))

Biraz romantik sözler…..biraz romantik sahneler keşfedin bak…Kadın güzel sözlere hemen beyaz bayrak sallar… ( Bu aptal yanımızı fazla kullanmayın gebertirim :))

Ben bu yazıyı burada kesicem arkadaşlar…bunun devamı hemen arkasından gelicek…uykum geldi :(( size baya bi yüklenmek, size baya bi geçirmek istiyorum ama uykucuk izin vermiyor…Ama yarın söz daha fena canınızı okuycam ona göre…kaybolmayın emi :))

Mucuk mucuk o vakit şimdilik :)))

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.