Bayramda Bit Pazarı'na 'nur Yağmadı'

KAYSERİ'nin merkez Melikgazi İlçesi'nde ikinci el ürünlerin satıldığı 'Bitpazarı'nda esnaf durgunluktan yakındı. Esnaf, bayram öncesi ve 4 günlük bayram süresinde dillere yerleşen 'Bit pazarına nur yağdı’ sözünün, ekonomik...

07 Ekim 2014 Salı 12:49
Bayramda Bit Pazarı'na 'nur Yağmadı'






KAYSERİ'nin merkez Melikgazi İlçesi'nde ikinci el ürünlerin satıldığı 'Bitpazarı'nda esnaf durgunluktan yakındı.
Esnaf, bayram öncesi ve 4 günlük bayram süresinde dillere yerleşen 'Bit pazarına nur yağdı’ sözünün, ekonomik sıkıntı ve kurban nedeniyle gerçekleşemediğini belirtti. Melikgazi İlçesi Tacettinveli Mahallesi'nde kurulu pazarda esnaf, bu yıl kurban bayramı öncesi ve 4 gün süren bayram süresince satışların önceki yıllara göre az olması ve beklenen bayram alışverişini yapamamaktan yakındı. Gömleklerin 6, ayakkabı ve pantolonların 10-15 TL'ye satıldığı pazarda esnaf, 4 kişilik bir ailenin 100 liraya tepeden tırnağa giyinebilme olanağını olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.