Bornova'da Paintball heyecanı yaşanacak

BORNOVA Belediyesi, üniversite öğrencilerini paintball şöleninde buluşturacak. 8 üniversitenin takımlarının katılacağı turnuva, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Homeros Vadisi'nde yapılacak. Bornova...

10 Mayıs 2015 Pazar 11:31
Bornova'da Paintball heyecanı yaşanacak






BORNOVA Belediyesi, üniversite öğrencilerini paintball şöleninde buluşturacak. 8 üniversitenin takımlarının katılacağı turnuva, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Homeros Vadisi'nde yapılacak.
Bornova Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği “Üniversitelerarası Paintball Şöleni"nde spor ve eğlence biraraya gelecek. İzmir'deki 8 üniversiteden gençlerin birer takımla katılacağı karşılaşmalar 12-18 Mayıs tarihleri arasında Homeros Vadisi'nde yapılacak. Sürpriz konukların da olacağı Üniversitelerarası Paintball Şöleni'nde renklerin savaşı yaşanacak. Şölen, aynı zamanda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılmış olacak.

Şölen sayesinde; üniversiteli gençler final sınavları öncesi hem kısa bir mola verecek hem de eğlenip yeni dostluklar kurma fırsatı bulacak. Şölen kapsamında; İzmir'deki 8 üniversitenin öğrencileri 10'ar kişilik takımlar kurarak karşı karşıya gelecek. Her karşılaşmada bir takım elenecek. Finale kalan 2 üniversitenin öğrencileri şampiyon olmak için mücadele edecek.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçenin turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Paintball da bu etkinliklerimizden biri olacak. Üniversiteli gençlerimizle gerçekleştireceğimiz bu şöleni renkli ve eğlenceli olacağına inanıyorum" dedi.

İZMİR, ()
FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.