Burs için kermes

İZMİR'de 1983 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Karşıyaka Rotary Kulübü, "Elişi Çanta Kermesi" düzenledi. 16 öğrenciye burs vermek amacıyla gerçekleştirilen kermes, İzmir Küçük Kulüp Alliance'ta yapıldı. Kermese İzmir...

08 Mayıs 2015 Cuma 09:16
Burs için kermes






İZMİR'de 1983 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Karşıyaka Rotary Kulübü, "Elişi Çanta Kermesi" düzenledi. 16 öğrenciye burs vermek amacıyla gerçekleştirilen kermes, İzmir Küçük Kulüp Alliance'ta yapıldı. Kermese İzmir cemiyet hayatının önde gelenleri katılırken elişi çantalar davetlilerin beğenisini topladı. Daha ok öğrenciye burs sağlamak istediklerini belirten Karşıyaka Rotary Kulübü Başkanı Barış Kaşka, "16 öğrenciye burs veriyoruz. Önümüzdeki yıllarda bu sayıyı arttırmayı hedefliyoruz. Bu sayıyı artırmak amacıyla bu yıl ilk olarak kadın üyelerimiz ve ev kadınlarının emeği ile üretilmiş çantaları satışa sunduk" dedi.

Mehmet KURT / İZMİR, ()

Fotoğraf Parametresi: KYakaRKermes

01) Barış Kaşka, Gaye Berköz

02) Berna Göğnügür

03) Ebru Gülekli


04) Fortune Hayim

05) Suphiye Evrenesoğlu, Pınar Malya

06) Toplu Foto

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.