Fatih Portakal'a Meslek Hizmet ödülü

Bostanlı Rotary Kulübü her yıl düzenlenen meslek hizmet ödül töreninde bu yıl ödülü ilkeli gazetecilik anlayışı nedeniyle televizyoncu Fatih Portakal'a verdi. Üyelerin oylarıyla belirlenen ödül töreninde mesleğinde etik değerlere...

08 Mayıs 2015 Cuma 12:24
Fatih Portakal'a Meslek Hizmet ödülü






Bostanlı Rotary Kulübü her yıl düzenlenen meslek hizmet ödül töreninde bu yıl ödülü ilkeli gazetecilik anlayışı nedeniyle televizyoncu Fatih Portakal'a verdi.
Üyelerin oylarıyla belirlenen ödül töreninde mesleğinde etik değerlere bağlı, ilkeli, dürüst, kendine özgü yorumuyla tarafsız haber yapması dolayısıyla bu ödülü kendisine layık gördüklerini ifade eden Bostanlı Rotary Kulübü Başkanı Ersin Aykut "Bizler Bostanlı Rotary kulübü ailesi olarak bu ödülü ilkeli gazetecilik anlayışıyla hepimizin sevgisini kazanmış deneyimli gazeteci arkadaşımız Fatih Portakal'a vermekten büyük onur duyuyoruz. Kendisine bu gece aramızda olduğu için çok teşekkür ediyor meslek hayatındaki başarılarının devamını diliyoruz" şeklinde konuştu.
Ödülü alan gazeteci Fatih Portakal ise kendisini bu ödüle layık gören tüm kulüp üyelerine teşekkür ederek törene katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

İZMİR ()
foto


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.