Her şey “Poyraz Bebek" için

Karşıyaka Belediyesi, genetik bir kas hastalığı nedeniyle, yatağa ve makinelere bağlı yaşam mücadelesi veren 1 yaşındaki Poyraz Bebeğe sahip çıkarken, bir an olsun yalnız bırakmayan annesi Tuğba Yücer'i de yılın annesi seçerek moral...

11 Mayıs 2015 Pazartesi 12:17
Her şey “Poyraz Bebek






Karşıyaka Belediyesi, genetik bir kas hastalığı nedeniyle, yatağa ve makinelere bağlı yaşam mücadelesi veren 1 yaşındaki Poyraz Bebeğe sahip çıkarken, bir an olsun yalnız bırakmayan annesi Tuğba Yücer'i de yılın annesi seçerek moral verdi.

Anneler gününü çeşitli etkinliklerle kutlayan Karşıyaka Belediyesi, bu yıl ilk kez Yılın Annesi uygulaması da başlattı. Zorlu yaşam koşullarında her türlü engele göğüs geren annelere moral vermek adına başlatılan ödülün ilk sahibi; genetik bir kas hastalığı nedeniyle yatağa bağlı olarak yaşamını sürdüren 1 yaşındaki Poyraz Bebeğin annesi Tuğba Yücer oldu.

Omuriliğinde yer alan ve kasların hareketinden sorumlu olan hücrelerin görevlerini yerine getiremediği için tek başına nefes alamayan Poyraz'ı bir an bile yalnız bırakmayan, gece gündüz başından ayrılmayarak minik oğlunun yaşam mücadelesine ortak olan anne Yücer için düzenlenen Yılın Annesi Ödül Töreni'nde duygu dolu anlar yaşandı. Hazırlanan kısa filmin gösteriminin ardından, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, anne Yücer'e, Poyraz'ın yaşama tutunması için gösterdiği çabalardan dolayı plaket takdim etti.

Başkan Akpınar “Her anne özeldir ve her anne evlatları için özveriyle, sevgi ile mücadele eder. Tuğba'nın mücadelesi ise bambaşka. Minik Poyraz'ın yaşam savaşında biz de Karşıyaka Belediyesi olarak her anlamda yanında olacağız ve hem evladımıza hem aileye sahip çıkacağız" dedi.

Anne Tuğba Yücer ise “Biz oğlumuz için yaşıyoruz ve onun yüzünün gülmesi için mücadele ediyoruz. Bu süreçte yanımızda olan Belediye Başkanımıza ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İZMİR ()

foto

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.