Karaciğer nakli uzmanları İzmir'de buluşacak

DÜNYANIN 20 ülkesinden karaciğer, safra yolları, pankreas cerrahisi ve karaciğer naklinde söz sahibi uzmanlar, İzmir'de düzenlenecek "Hepatobilier Cerrahide İleri Uzmanlık Uluslararası Sempozyumu"na katılacak. 28-30 Mayıs 2015 tarihleri...

08 Mayıs 2015 Cuma 12:11
Karaciğer nakli uzmanları İzmir'de buluşacak






DÜNYANIN 20 ülkesinden karaciğer, safra yolları, pankreas cerrahisi ve karaciğer naklinde söz sahibi uzmanlar, İzmir'de düzenlenecek "Hepatobilier Cerrahide İleri Uzmanlık Uluslararası Sempozyumu"na katılacak.

28-30 Mayıs 2015 tarihleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Hepatopankreatobilier Cerrahi ve Karaciğer Transplantasyonu Birimi tarafından "Hepatobilier Cerrahide İleri Uzmanlık Uluslararası Sempozyumu" düzenlenecek. Karaciğer, safra yolları cerrahisi ve karaciğer nakli alanlarında dünyada en önemli öncülerinden biri olan Prof. Dr. Henri Bismuth'un başkanlığında her yıl farklı bir ülkede ve bir üyenin ev sahipliğinde yapılan, hepatopankreatobilier cerrahi ve karaciğer naklinde en son gelişmelerin tartışıldığı bu geleneksel toplantı, bu yıl Prof. Dr. İbrahim Astarcıoğlu'nun ev sahipliğinde Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde gerçekleştirilecektir. Dünyanın 20 ayrı ülkesinden karaciğer, safra yolları, pankreas cerrahisi ve karaciğer naklinde söz sahibi 28 yabancı ve yine aynı konularda Türkiye'de önemli çalışmalara imza atan 17 Türk katılımcı olmak üzere toplam 45 hepatopankreatobilier cerrahi uzmanı konuşmacı olarak katılacak. Üç gün boyunca karaciğer, safra yolları, pankreas ve karaciğer nakli konularında toplam 37 konuşma ve değişik olgu örnekleri üzerinden tartışmaların yapılacağı sempozyumda diğer ülkelerden gelen hepatopankreatobilier cerrahlarla Türk meslektaşları arasında bilgi ve tecrübe alışverişinin de gerçekleşmesi amaçlanıyor.

İZMİR, ()

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.